Grillost Garam Masala

-

Saga har tillfälligt flyttat hem igen och kock som hon är så trivs hon väldigt bra i köket. Idag när jag kom hem, så kom jag hem till lagad mat. Så härligt med vuxna barn som tar ansvar och fixar helt själva. En panna grillost Garam Masala och hemgjort Naan-bröd fanns färdigt och det var bara att sätta sig till bords. Så lyxigt!

2 grillostbitar (vi hade egen ost kvar i frysen från vår besök hos Osterian)
1 rödlök
1 förp kikärtor
Garam Masala-kryddning (jag har använt Santa Maria)
1 dl vatten
2 dl grädde
200 g färsk bladspenat

Stek först grillost i mindre munsbitar så du får en stekt yta på sidorna. Lägg i en hackad lök och låt fräsa med. Häll på kikärtor och Garam Masalakryddan. Fyll på med vatten och grädde och låt puttra några minuter. Lägg nere färsk spenat i stekpannan – det kan upplevas som väldigt mycket spenat, men den minskar snabbt i volym så fortsätt röra.

Servera din grillost Garam Masala tillsammans med Naanbröd eller om du kokar ris att äta på sidan (eller både och). En riktigt god middag i Skärgårn!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar