Honeysuckle som fredagsdrink

-

I den nya månaden februari så kan vi väl smälla till med en ny smak på drink. Honeysuckle som fredagsdrink denna vecka bjuder på mörk rom, citronjuice och honungssockerlag. Denna drink kan också heta Honeysuckle Daiquiri alternativt Honey Daiquiri men de är alla samma drink.

5 cl mörk rom
3 cl citronjuice
2 cl honung
Is

Börja med honungssockerlagen. För att få honungen att kunna blanda sig med övriga ingredienser, så behöver den tunnas ut en aning. Ta 2 delar honung och 1 del vatten i en kastrull. Värm försiktigt och rör under tiden tills du ser att honungen är tunnare.

Blanda rom, citronjuice och honung i en shaker tillsammans med is. Skaka drinken kall och häll upp i snygga glas. Njut sedan av en skön fredagkväll.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar