Våfflor vid Fjällkåtan Bruksvallarna

-

Idag är det våffeldagen 2024 men vi tjuvstartade faktiskt redan i lördags. Vi åt nämligen våfflor vid Fjällkåtan Bruksvallarna när vi åkte hem från en skiddag i Ramundberget. Vi svängde in i Bruksvallarna lite på chans och hittade Fjällkåtan nästan direkt. Magen meddelade att den ville få påfyllning, så vi knallade in i kåtan.

Mysig lite backe precis utanför kåtan, där de små barnen får låna en pulka eller en madrass för att åka ner. Inte långt och inte brant, så bara roligt!

En trevlig kille tog emot vår beställning och vi fick sitta ner i den mysiga och varma kåtan en stund. Vi valde varm svartvinbärssaft på sidan vilket framkallar barndomsminnen. Så gott!

Just när vi var där så var vi själva, men det finns bänkar och bord för någonstans 25 personer, så det är en stor kåta. En värmefläkt blåser varmluft, så det var riktigt skönt att krypa in en liten stund.

Fjällkåtan har öppet under vintersäsongen och extraöppet mellan den 26/3-6/4, men läs mera på deras Facebook-sida för att vara säker. De tar både kort och swish.

Våfflor vid Fjällkåtan Bruksvallarna

Min mage måste ha varit alldeles extraordinärt hungrig, för när våfflan kom in så åt jag upp den fortare än kvickt. Det gick så fort att jag inte kom ihåg att ta någon bild. Men ni får helt enkelt tro mig att den var god!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar