Jämtland

-

Åh vad jag älskar Jämtland. Att leva i Jämtland och se årstidernas skiftningar är så härligt och jag uppskattar att det finns fem årstider! Ja fem årstider, för i Jämtland så har vi den bästa årstiden av dem alla och det är vårvintern. När det är vår, man kan hitta tussilago och gatorna sopas inne i stan, men man kan packa bilen med skidutrustning och få de bästa dagarna till fjälls, som bara är en timme bort. Att få leva i kontrasterna är upplyftande och jag vill inte byta bort Jämtland för något annat ställe i hela världen. Jag bjuder här på ett bildregn från de senaste dagarna i mitt liv:

Fil 000 (22)

Nästan utblommade blåsippor fast de blev fotograferade 30/4

Fil 000 (20)

Ny ljus gardin i köksfönstret 1/5

Fil 000 (19)

Vår fina bil Happy Black fick sig en omgång hos recondfirman den 2/5

Fil 000 (23)

Rabarber på väg upp ur rabatten den 3/5

Fil 000 (25)

Utsikten från jobbet där jag också tog fikarasten ute på brandtrappan och fick uppleva första sommarvärmen 4/5

Fil 000 (24)

Och som kontrast så var det här vår gård den 24/4, alltså bara för en dryg vecka sedan. Vissa blir nedstämda när det kommer snö i april, men jag kan inte låta bli att tycka om det. Jag VET ju att våren och sommaren kommer, men naturen påminner oss ibland att det är den som bestämmer.

 

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

  1. Härliga Jämtland! Många gånger har jag svurit över stället men alltså… ja, den här vårvintern som just varit kan nog ha varit den bästa hittills faktiskt. :)

Lämna ett svar