Jämtland

Åh vad jag älskar Jämtland. Att leva i Jämtland och se årstidernas skiftningar är så härligt och jag uppskattar att det finns fem årstider! Ja fem årstider, för i Jämtland så har vi den bästa årstiden av dem alla och det är vårvintern. När det är vår, man kan hitta tussilago och gatorna sopas inne i stan, men man kan packa bilen med skidutrustning och få de bästa dagarna till fjälls, som bara är en timme bort. Att få leva i kontrasterna är upplyftande och jag vill inte byta bort Jämtland för något annat ställe i hela världen. Jag bjuder här på ett bildregn från de senaste dagarna i mitt liv:

Fil 000 (22)

Nästan utblommade blåsippor fast de blev fotograferade 30/4

Fil 000 (20)

Ny ljus gardin i köksfönstret 1/5

Fil 000 (19)

Vår fina bil Happy Black fick sig en omgång hos recondfirman den 2/5

Fil 000 (23)

Rabarber på väg upp ur rabatten den 3/5

Fil 000 (25)

Utsikten från jobbet där jag också tog fikarasten ute på brandtrappan och fick uppleva första sommarvärmen 4/5

Fil 000 (24)

Och som kontrast så var det här vår gård den 24/4, alltså bara för en dryg vecka sedan. Vissa blir nedstämda när det kommer snö i april, men jag kan inte låta bli att tycka om det. Jag VET ju att våren och sommaren kommer, men naturen påminner oss ibland att det är den som bestämmer.

 

2 thoughts on “Jämtland

  1. Härliga Jämtland! Många gånger har jag svurit över stället men alltså… ja, den här vårvintern som just varit kan nog ha varit den bästa hittills faktiskt. :)

Kommentera