Pulled pastasås

Dags att laga rester lite snabbt igen. Häromdagen tog jag fram en låda Pulled Fransyska från frysen. Jag skriver alltid små lappar, så jag ska kunna veta vad som är i den frysta burken. Även om det är självklart när man stoppar in den, så har det ofta frusit till oigenkännlighet när det är dags att inventera frysen :) Well, den här gången hade jag skrivit just Pulled Fransyska och att det var fyra portioner. Den ena dagen blev det ”hamburgare” tillsammans med sallad, picklad lök och bla BBQ-sås. Men eftersom vi hade två portioner över, så blandade jag ihop en Pulled pastasås istället. Så här:

½ röd lök
10 cocktailtomater
Pulled Fransyska till två personer
1 dl creme fraiche fetaost & soltorkad tomat
Svartpeppar & salt
Parmesan

Färsk pasta

Fil 000 (8)

Börja med att sätta på pastavatten. Hacka löken och dela tomaterna i fyra. Stek en liten stund innan du häller på köttet. Fördela ut och rör runt. Blanda i creme fraichen och blanda runt. Låt det stå och småputtra medans pastan blir klar. Innan du lägger upp på tallrikar, så krydda med svartpeppar och salt.

Fil 000 (9)

Väl på tallriken, så riv gärna över lite parmesan på toppen. Inte bara för att det är gott, det är snyggt också.

Fil 000 (11)

Kommentera