Pulled pastasås

-

Dags att laga rester lite snabbt igen. Häromdagen tog jag fram en låda Pulled Fransyska från frysen. Jag skriver alltid små lappar, så jag ska kunna veta vad som är i den frysta burken. Även om det är självklart när man stoppar in den, så har det ofta frusit till oigenkännlighet när det är dags att inventera frysen :) Well, den här gången hade jag skrivit just Pulled Fransyska och att det var fyra portioner. Den ena dagen blev det ”hamburgare” tillsammans med sallad, picklad lök och bla BBQ-sås. Men eftersom vi hade två portioner över, så blandade jag ihop en Pulled pastasås istället. Så här:

½ röd lök
10 cocktailtomater
Pulled Fransyska till två personer
1 dl creme fraiche fetaost & soltorkad tomat
Svartpeppar & salt
Parmesan

Färsk pasta

Fil 000 (8)

Börja med att sätta på pastavatten. Hacka löken och dela tomaterna i fyra. Stek en liten stund innan du häller på köttet. Fördela ut och rör runt. Blanda i creme fraichen och blanda runt. Låt det stå och småputtra medans pastan blir klar. Innan du lägger upp på tallrikar, så krydda med svartpeppar och salt.

Fil 000 (9)

Väl på tallriken, så riv gärna över lite parmesan på toppen. Inte bara för att det är gott, det är snyggt också.

Fil 000 (11)

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar