Saga 12 år

-

Min äldsta dotter fyller 12 år. Svårt att fatta att jag har har varit mamma i 12 år! Hur gick det till? Jag är absolut äldre än de 27 år gammal som jag var när hon kom, jag har ju betydligt mera skinn på näsan än man har när man är 27 år, men att jag fyller 40 i höst? Nja…

Vi väckte henne med paket och fika, precis som alltid. Traditioner och rutiner är bra saker! Hon gillade nästan alla presenter men favoriten blev handduken med OLW chips-motiv. Hon badade samma kväll, och såklart var det den handduken som fick torka henne torr.

Grattis finaste älskade Saga! <3

Saga12-1
F
ödelsedagsglaset som följt med ända sedan de var små. Man får dricka ut glaset en gång per år och aldrig annars. Bara när man själv fyller år. Magiskt!

Saga12-2

Saga 12 år

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar