Smartson – Dr Oetker pizza

-

Ibland går jag in på Smartson för att anmäla mig som testpilot och på så sätt få testa nyheter inom olika områden. Ni kan hitta mina andra tester här i min blogg, jag har bla testat linser men också sminkborttagning och kladdkaka i mugg. Denna gång var det Smartson – Dr Oetker pizza-test som lockade och som jag anmälde mig till. Jag fick hem en talong där det sitter en rabattkupong och jag kan betala med. Jag måste fortfarande till affären för att lägga pizzan i inköpsvagnen och lämna fram kupongen då jag ska betala. Pizzan blir då gratis. Det funkar väldigt bra, dock måste jag oftast vänta tills någon av de sista dagarna för att mina matvaruaffärer ska ha hunnit få hem produkten och jag kan köpa den. Jag har försökt köpa när jag nyss blivit utsedd som smakpilot, men vid flera tillfällen så har affären inte hunnit få hem produkten till affären.

droetker1

Jag valde pizzan Mozzarella och Pesto och satte ugnen på 225 grader. På en plåt och in i ugnen i ca 20 min, sen delade vi upp den i slice:ar och började smaska. Det var min sambo Daniel, min dotter Saga och jag som provade, och vi delade på en pizza då vi valde att ta den som ett mellanmål och inte behövde så mycket mat. Två slice:ar var var för tillfället väldigt lagom mycket mat.

Smartson - Dr Oetker pizza

Betyget då? Vi tyckte om pizzan alla tre. Det var en god, lite tjockare, botten och god fyllning. Lagom mycket av de olika smakerna. Det är nog den fryspizza jag tyckt bäst om av de jag provat, och jag kan mycket väl tänka mig att prova igen. Det är ju också otroligt praktiskt att ha en färdig maträtt redo i frysen.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar