Indiska restaurangen

-

Den indiska restaurangen i Östersund, mitt emellan Stortorget och Kyrkparken, som jag i princip bara ätit lunch på (middag en gång). En bra restaurang med bra sittplatser, lagom stort, inget slammer och väldigt god mat. Kanske ingen restaurang man äter lunch på var och varannan dag, men när man besöker den med jämna mellanrum, så är det alltid så himla gott och jag blir alltid så mätt. Mätt på ett bra sätt ändå, då de har flera vegetariska rätter i sin buffé.

Häromdagen så åt jag smörstekt ris, kyckling i någon söt sås, en annan hetare kycklinggryta, spenatröra, zucchiniwok, linsgryta, grönabönor-röra och de friterade grönsaksbollarna. Jag blandade allt på en samma tallrik och åt för glatta livet. Såå gott!

Indiska restaurangen

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar