Indiska restaurangen

-

Den indiska restaurangen i Östersund, mitt emellan Stortorget och Kyrkparken, som jag i princip bara ätit lunch på (middag en gång). En bra restaurang med bra sittplatser, lagom stort, inget slammer och väldigt god mat. Kanske ingen restaurang man äter lunch på var och varannan dag, men när man besöker den med jämna mellanrum, så är det alltid så himla gott och jag blir alltid så mätt. Mätt på ett bra sätt ändå, då de har flera vegetariska rätter i sin buffé.

Häromdagen så åt jag smörstekt ris, kyckling i någon söt sås, en annan hetare kycklinggryta, spenatröra, zucchiniwok, linsgryta, grönabönor-röra och de friterade grönsaksbollarna. Jag blandade allt på en samma tallrik och åt för glatta livet. Såå gott!

Indiska restaurangen

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelSagas mango och yoghurtpannacotta
Nästa artikelKökets box april

Kommentera