Erbjudande Smakbox

-

Jag vet att ni tittar på mina inlägg om de två boxar jag har provat. Dels Kökets box mars och april men även de Smakbox-lådor jag har fått. De heter istället VårkänslaFirande och Inspiration. Här nedan kommer ett erbjudande på Smakboxen. Läs mera:

Boxar är roliga, då de är en överraskning. Möjligtvis om man sett andra som hunnit öppna före en själv på tex Instagram, men annars är innehållet en hemlighet till man faktiskt öppnar boxen. Det blir lite julafton för varje box och det gör ju inget? Det uppskattar jag!

De innehåller också nya produkter, som man inte riktigt har hunnit uppfatta i affären ännu. De kanske inte kommit till ens egna affär, eller så har de precis smugits ut i butikens utbud. Nya produkter ger mig väldigt mycket inspiration, och det är roligt att laga/baka och känna nya smaker.

Priset då? Jag har i mina boxar angett vad leverantören uppgett för pris och det stämmer nog hyfsat. Men man betalar inte fullt pris för sin box, utan 199kr för en hel box, som i Smakbox fall, alltid har överstigit 400kr. Så halva priset för vad samma produkter skulle ha kostat ute i butiken.

Använder jag alla produkter? I princip. I senaste smakboxen så fanns det kaffebryggarpapper och vi har ingen kaffebryggare utan bara en perkulator. Men då kan man istället ge bort de man inte själv kommer att ha användning för.

Vill ni få ett erbjudande från Smakbox och själva kunna prova på en box eller två? Ifall ni går in på smakbox hemsida och blir prenumeranter – anger min kod 4zk6s2 så får ni 10% på oktoberboxen och även augustiboxen Inspiration på köpet. Ni får alltså två boxar till mindre än priset för en. Är ni nyfikna, så är det nu ni ska passa på! Erbjudandet gäller så länge Smakbox har augusti-boxar kvar, så skynda ifall ni vill vara säkra på att få en.


Erbjudande Smakbox

Vid senaste boxen så var jag kattvakt åt en väldigt nyfiken katt. Söta Zelda!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar