Smakbox Vinterfest – del 2

-

Jag kom på att jag glömt skriva om min riktiga låda med Smakbox Vinterfest – del 2 i serien frakt. När jag kontaktade Smakbox i början av december och först undrade var min Smakbox var, så hade jag även kontakt när boxen till slut kom – se mitt förra inlägg gällande samma box. Ett par saker hade gått sönder och DHL lovade att kontakta leverantören så jag skulle få ersättningsvaror osv. Men jag tyckte att det var för dåligt av DHL, så jag tyckte att Smakbox borde få veta om det.

Smakbox valde då att jag skulle få en helt ny låda, där alla varor skulle ingå och vara hela. Den lådan kom några dagar senare och jag fick packa upp en vanlig Smakbox-låda. Det var ju inte riktigt lika roligt som det brukar vara, men mycket roligare att packa upp en hel låda jämfört med den trasiga och tillknycklade låda jag fått senast. Överraskningsmomentet uteblev, men då det var roliga produkter så kändes det helt ok ändå.

Så här kommer ett riktigt blogginlägg om Smakbox Vinterfest:

Gunnarshögs gård – Kallpressad olivolja
Kiviks Musteri – Cider Vinter
Dr. Oetker – Saffransarom
Podravka – Ajvar
Nyåkers – Pepparkakor apelsin
Estrella – Linschips
Kavli – Ädelost
Knorr – Fond *2
Herrljunga – Julmust
Good’N’Go – Oatmeal
Göteborgs – Utvalda snackers
Coca-Cola – Julflaska Cola
Bubs – Chokskalle
Lavazza – Bryggkaffe
Malmö Chokladfabrik – Choklad x-mas edition
Jakobsdals charkuteri – Salami
Côte d’Or – Bouchée-ask Elefanter
Pyramidbageriet – Rostat havreknäcke

Denna lådas uppskattade värde var 435 kr och jag betalade alltså vanliga 199 kr. Drygt halva priset för en mängd bra varor. Mycket är nyheter och/eller eko-produkter vilket jag verkligen gillar.

Smakbox Vinterfest - del 2

Är du nyfiken på Smakbox så kan du gå in här och teckna dig för en prenumeration. Om du då anger min kod: 4zk6s2 så får du 10% rabatt. Smakbox är en låda med nya produkter som kommer hemskickat varannan månad och kostar 199 kr (ifall du inte använder min rabatt vill säga, då blir det billigare).

 

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar