Erbjudande från Smakbox

-

Jag fick ett mail häromdagen, om ett erbjudande från Smakbox. Ifall ni är nyfikna att prova en box så kan ni anmäla er som prenumeranter, ange koden 4zk6s2.

Då får ni 10% rabatt på första boxen och dessutom en flaska alkoholfritt bubbel. Det låter väl nästan för bra för att vara sant? Bubblet finns i två smaker, Sparkling Chardonnay och Rosé. Båda är framtagna tillsammans med en av världens främste champagneexperter, Richard Juhlin. Vinet lagras i minst ett år och avalkoholiseras sedan med en patenterad metod som lämnar kvar vinets naturliga aromer och karaktär.

Prenumerationen är bindningsfri och ni kan säga upp den när ni vill. Dock är jag så nöjd med mina boxar, så jag kommer att fortsätta. Det här erbjudandet sträcker sig till och med 30:e januari och Smakboxarna börjar skickas ut från den 7:e februari.

Ifall ni vill läsa mera om mina tidigare Smakboxar så hittar ni mina samlingsinlägg här. Gemensamt för alla boxar är att butiksvärdet alltid ligger över 400 kr så man betalar bara halva priset för produkterna. Kanske man inte använder alla, eller att man hittar en nyhet som inte var så spännande – men man kommer å andra sidan att hitta nya favoriter också. Testa vetja!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar