Smakbox Sommar

-

Dags för en ny box, denna gång Smakbox Sommar. En överraskningsbox att ladda upp inför semestern med, superkul! Den här gången hade jag inte möjlighet att hämta boxen första dagen, hos mitt utlämningsställe, så jag hann faktiskt se lite glimtar inne hos andra matbloggare som också köper Smakboxen.

Att köpa sig en överraskningsbox av det man är intresserad av, är faktiskt jättekul! Då jag är i den fantastiska ålder som jag är, så får jag inte så många presenter eller julklappar varje år, men en överraskningsbox blir lite som en present. Jag har betalat för den, men jag vet inte innehållet förrän jag lyfter på locket. Är ni nyfiken på en box, så titta gärna in på Hittabox, så kan ni välja en som passar er.

Smakbox redovisar i varje box vad varje vara har för ungefärligt butikspris och hela boxens värde har under min prenumeration alltid överstigit 400kr. Då boxen kostar 199kr hemskickad och klar, så får jag varor till halva priset. Om jag använder alla varor vill säga. Och det måste jag säga, att jag använder upp alla varor. Jag kanske inte skulle ha köpt alla varor själv i butiken, men då jag har dem hemma så äter jag upp allting.

Så vad var det i den här boxen då? Här nedan ser ni lite bilder på min Smakbox Sommar:

S.Caterina – Majsmjöl
Lindt – Lindt Creation Macaron Jordgubb
Blå Band – Risotto färdig mix, Sparris
fuzetea – Iste, Persika
Slotts – Senap
Kiviks Musteri – Fläderblomsdryck
Santa Maria – Fiskrub
Santa Maria – Fiskmarinad
Santa Maria – Grönsaksmarinad
Sprite – Sprite Zero
Gille – Sju sorters kakor
Loka – Mineralvatten Melon/Lime
Jelly Bean – Gelébönor
ELYA – Ekologisk lågsockerläsk Hallon
Läkerol DentaFresh – Tuggpastiller
Trocadero – Trocadero Zero
Konfekta – Filidutter Hallon
More Müsli – Ekologisk Müsli to go, Blåbär
OLW – Cheez Cruncherz
Skogaholm – Kardemummaskorpor
Maldon – Flingsalt
Kavli – Het mjukost, Smokey Chipotle
Gårdchips – Dippmix Rödbeta

Smakbox Sommar

Med i varje box finns också en receptfolder, där de produkter är med i boxen finns representerade. Bra att få inspiration direkt när man öppnar sin box.

Skulle ni bli sugna att testa en Smakbox, så får ni 10% rabatt om ni tecknar en prenumeration och använder min kod: 4zk6s2

Smakboxen har ingen bindningstid, så ifall ni bara vill testa en box så kan ni göra det och sen avsluta er prenumeration. Eller så tycker ni som jag, att boxen är bra och att ni fortsätter. Boxen kommer varannan månad, så jag tänker att kostnaden egentligen är 100kr/månad.

Jag har samlat mina blogginlägg om mina boxar här, ifall ni vill titta på mera innan ni bestämmer er.

Då jag öppnat min box och skulle skriva det här inlägget, så tog jag en kopp te och Cheez Cruncherz. En liten god påse att ta på kvällskvisten, tillsammans med sitt kvällste.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelBlack bean burger
Nästa artikelKöttfria veckan

Kommentera