Smakbox Höstpepp

-

Dags för en ny box att landa i flödet, denna gång Smakbox Höstpepp. Denna box kom bara en dryg månad efter den förra boxen (de kommer egentligen varannan månad), men det berodde på att de omtänksamt skickat juniboxen lite tidigare och augustiboxen lite senare. För att vi prenumeranter skulle hinna hem från våra respektive semestrar (och kanske de själva också?). Nåväl, jag är nöjd med upplägget och att de tänker till.

Smakbox Höstpepp känns som en höstpepp, då jag blir sugen att laga ett par grytor och även ett par goda risottomiddagar. Det är roligt att få en överraskningsbox med jämna mellanrum och jag brukar spara öppnandet till att jag har tid. Städa undan runt omkring mig, ta mig tid och öppna boxen i lugn och ro. Upptäcka de nyheter som är släppta och som jag får med i min box. Ärligt skulle jag nog inte köpa alla sakerna själv, men jag kastar inget heller utan ser till att laga/äta upp det i någon form. Det triggar min skaparanda i köket och det är roligt!

Smakbox Höstpepp

Smakbox Höstpepp

Dessa överraskningsboxar kostar 199kr/varannan månad. Då ingår frakten till ditt utlämningsställe. Smakbox jobbar för att boxarna ska kunna bli hemkörda direkt till din dörr, men det fungerar bara i storstadsområdena än så länge. Vill du starta en prenumeration och få 10% rabatt, så kan du ange min kampanjkod: 4zk6s2. Teckna er här (ingen bindningstid).

Tillbaka till Smakbox Höstpepp:

Riso Vignola – Arborioris
Färsking – Granola
Leksands – Knäckebröd
Zeta – Italiensk durumpasta
Zeta – Italienska tomater
fuzetea – Iste
Fazer – Lakritsi
Friggs – Majskaka Grab’n’Go
Oatly – Matchalatte
Plopp – Mjölkchokladkaka
Novelle Plus – Vitaminvatten
Falcon – Alkoholfri öl
Daim – Daim Original
Coca-Cola – Coca-Cola light Mango
Tabasco – Tabasco
Kiviks Musteri – Årets skörd
Svenska Lantchips – Lantchips
FALKSALT – Flingsalt
Cafégo – Höghöjdskaffe
Knorr – Värdecheck

Smakbox Höstpepp

Smakbox Höstpepp

Smakbox Höstpepp

Det kan skilja en aning på innehållet i olika boxar, bland annat så får man ofta någon produkt extra ifall man varit prenumerant under en längre tid. Innehållet i min box beräknas till värdet 425kr och jag har alltså betalat 199 kr hemkört till mitt utlämningsställe. Halva priset för en mängd produkter.

Vill du läsa om mina andra Smakboxar, så kan du läsa om dem här.

Smakbox Höstpepp

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelSkumtomtefudge Kola
Nästa artikelMinestronesoppa

Kommentera