Smakbox Helgfest

-

Ett sent inlägg idag men dagen har bara försvunnit. En frisk promenad i -20 mitt på dagen och sen har vi slappat i soffan framför en film. Lyxigt att kunna göra det en eftermiddag.

Förra veckan hämtade jag ut min senaste Smakbox och den hade namnet Smakbox Helgfest. Det nya i den här boxen är att de skapat två nya varianter av Smakboxen. Förut har Smakbox Original och Smakbox Balans funnits. From denna box så har de utökat med Smakbox Nyfiken och Smakbox Måltid. Då jag gillar att laga mat så har jag bytt från tidigare Original till Måltid. Detta då jag vill ha fler produkter att laga mat med, istället för färdiga produkter.

Smakbox Original – Originalboxen med en bra mix av smaker till vardag och fest
Smakbox Balans – Vegetarisk box med större andel produkter utan tillsatt socker
Smakbox Måltid – Innehåller större andel produkter för måltid och matlagning
Smakbox Nyfiken – En box med större andel oväntade smaker och produktnyheter

Smakbox Helgfest

Det är roligt att få en present med posten och jag brukar spara öppnandet till att jag har tid. Städa undan runt omkring mig, ta mig tid och öppna boxen i lugn och ro.

Smakboxen kostar 199kr varannan månad och då ingår frakten till ditt utlämningsställe. Smakbox jobbar för att boxarna ska kunna bli hemkörda direkt till din dörr, men det fungerar bara i storstadsområdena än så länge. Vill du starta en prenumeration och få 10% rabatt, så ange min kampanjkod: 4zk6s2. Teckna er här (ingen bindningstid).

Smakbox Helgfest

Smakbox Helgfest

I min Smakbox Helgfest Måltid, så fanns de här produkterna med:

Jacob’s Creek – Alkoholfritt bubbel
Lavazza – Qualità Rossa Bryggkaffe
SKEDVI BRÖD – Wintervört
LINDT – Excellence Intense Fig
SALTÅ KVARN – Dinkelmjöl
KAVLI – Ädelost Söt & Salt
ERDINGER – Alkoholfri öl
ESTRELLA – Västkustchips
KUNGSÖRNEN – Linspasta
PANDA – Sötlakrits
RISO VIGNOLA – Kornblandning
NYÅKERS – Eko pepparkakor
COCA-COLA – Coca-Cola Zero Sugar
PARMASOLE – Eko Pastasås med grönsaker
FAST – Proteinbars
Tidningen ALLT OM MAT VINSPECIAL

Smakbox Helgfest

Redan några dagar efter att jag fått min box, så gjorde jag mat på den första produkten. Det blev Linspastan från Kungsörnen, som fick ingå i min Laxpasta. Rätten är mycket god och det kändes väldigt bra att jag tack vare en annan pastasort kunde få in 30% mera protein i min mat. Detta tack vare att de har linser i sin pasta.

Det kan skilja en aning på innehållet i olika boxar, bland annat så får man ofta någon produkt extra ifall man varit prenumerant under en längre tid. Innehållet i min box beräknas till värdet 525 kr och jag har alltså betalat 199 kr hemkört till mitt utlämningsställe. 1/3 pris för en mängd produkter. Jag kanske inte skulle ha köpt alla produkter om jag handlat på min vanliga matvaruaffär men jag kastar å andra sidan ingen mat.

Vill du läsa om mina andra Smakboxar, så kan du läsa om dem här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera