Drydens laxpasta

-

Förra veckan var jag iväg på löpträning och Daniel, alias Dryden, var hemma. Det blev då hans uppdrag att fixa någon middag och den här gången fick han komma på något helt själv. Döm om min förvåning, då jag kom hem till Drydens laxpasta, som han komponerat helt själv.

Daniel behöver väldigt sällan laga middagar, då jag har mat som både intresse och blogg. Men den här gången erbjöd han sig helt frivilligt, och det blev också en bra och god middag, färdig lagom till att jag kom hem nytränad. Lyxigt som omväxling!

2 laxfiléer
Spagetti till 2-3 personer
1-2 dl Creme fraiche
Stenbitsrom
Citronpeppar
Ev dill

Dela laxfiléerna i mindre bitar och stek dem i en stekpanna, på mellanvarm värme. Sätt under tiden igång en pastakastrull och koka pasta till 2-3 personer.

Blanda ihop creme fraiche med stenbitsrom och citronpapper (jag hade också tillsatt dill) i en skål. När spagettin är klar, häll av pastavattnet och lägg tillbaka spagettin i kastrullen. Blanda ner creme fraiche-blandningen och rör om.

När allt är blandat, så rör ner laxbitarna försiktigt och servera Drydens laxpasta. Snabbt, enkelt och gott. Ev rester fungerar också utmärkt i matlådan.

Drydens laxpasta
Drydens laxpasta
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

3 KOMMENTARER

Kommentera