Drydens laxpasta

Förra veckan var jag iväg på löpträning och Daniel, alias Dryden, var hemma. Det blev då hans uppdrag att fixa någon middag och den här gången fick han komma på något helt själv. Döm om min förvåning, då jag kom hem till Drydens laxpasta, som han komponerat helt själv.

Daniel behöver väldigt sällan laga middagar, då jag har mat som både intresse och blogg. Men den här gången erbjöd han sig helt frivilligt, och det blev också en bra och god middag, färdig lagom till att jag kom hem nytränad. Lyxigt som omväxling!

2 laxfiléer
Spagetti till 2-3 personer
1-2 dl Creme fraiche
Stenbitsrom
Citronpeppar
Ev dill

Dela laxfiléerna i mindre bitar och stek dem i en stekpanna, på mellanvarm värme. Sätt under tiden igång en pastakastrull och koka pasta till 2-3 personer.

Blanda ihop creme fraiche med stenbitsrom och citronpapper (jag hade också tillsatt dill) i en skål. När spagettin är klar, häll av pastavattnet och lägg tillbaka spagettin i kastrullen. Blanda ner creme fraiche-blandningen och rör om.

När allt är blandat, så rör ner laxbitarna försiktigt och servera Drydens laxpasta. Snabbt, enkelt och gott. Ev rester fungerar också utmärkt i matlådan.

Drydens laxpasta
Drydens laxpasta

3 thoughts on “Drydens laxpasta

    1. Superlyxigt att middagen var lagad när jag kom hem + att det var något annat än Pasta Bastardo. Det är så du har det alla andra dagar på året alltså?! ;)

Kommentera