Appletini som fredagsdrink

-

En fredagsdrink var ett tag sedan? Men nu börjar värmen smyga sig på och helst för oss som har fått en inglasad balkong. Så härligt att kunna sitta ute, men ändå inne! Ikväll gjorde jag en appletini som fredagsdrink och jag hittade receptet inne hos Drinkoteket.

6 cl Apple Sourz
4 cl vodka
1 cl citron
Isbitar
Äppeljuice

Blanda allt i en shaker tilllsammans med is och skaka drinken kall. Häll upp på snygga glas och garnera gärna med en tunn äppelskiva. Snyggt och gott!

Appletini

Drinken var ganska spritstark, så efter någon klunk så fyllde jag faktiskt på med äppeljuice. Jag tyckte att det blev godare, så det får bli mitt tips. Smaka er fram med äppeljuicen.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar