Glad midsommar 2020

-

Hej på er! Ett sent avslappnat inlägg där jag inte tänkte tipsa om något nytt bak- eller matinlägg. Jag tänkte helt enkelt önska er en Glad midsommar 2020 och hoppas att ni ätit gott och haft en härlig dag idag!

Glad midsommar 2020
En bild från Östersund-Frösö Golfbana, där vi var häromkvällen

Här i Östersund har solen lyst som aldrig förr, och det har varit högsommarvärme dagen lång. Såå INTE vana vi är med det här uppe i norrland (konstig svenska?), utan det vanligaste är någon halvkall mulen dag och oftast någon skvätt regn dessutom. 2014 var jag tom med om att det var kallare på midsommarafton än på nyårsafton, och att det kom snö på kvällskvisten… Det ni!

Glad midsommar 2020

Jag har varit avslappnad hela dagen och gjort mest lata saker. Tagit sovmorgon (till 09 iaf), skrev ett inlägg med kaffekoppen i hand (kommer imorgon lördag), ätit sen frukost då en av mina tonåringar vaknat och sedan legat utomhus och solat en del av eftermiddagen.

Häggblommor

Jag har INTE borrat ner mig i olika bloggar eller receptsamlingar för att hitta den ultimata midsommarmiddagen, utan vi slog helt enkelt till på en magiskt god ceasarsallad utomhus i sommarvärmen. Bara jag och närmaste familjen som jag håller allra kärast!

Midsommar Ceasarsallad
En Ceasarsallad med hemgjord Ceasardressing i kvällssolen
Midsommarblomster
Nyss utslagna Midsommarblomster, bilden tagen just på midsommarafton 2020
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera