Fredagsmys och Maskrosbarn

-

Fredagsmys och maskrosbarn – vad har det med varandra att göra?

OLW är huvudsponsor till organisationen Maskrosbarn som finns till för barn som växer upp under tuffa förhållanden. Barn som har föräldrar som har något form av missbruk, föräldrar med ohälsa eller föräldrar som utövar våld på sina barn. Statistiken på hemsidan säger att 500.000 barn i Sverige idag lever under under dessa otroligt tuffa förutsättningar.

I och med denna sponsring så har OLW släppt två chipsnyheter, som väldigt lämpligt heter Relation-chips och Friend-chips och som vi valde att ta som fredagsmys och samtidigt indirekt stödja föreningen Maskrosbarn.

Fredagsmys och Maskrosbarn

Relationchips är ett smalrefflat chips med en smak av smör och havssalt som jag gillade direkt.

Friendchips är ett grövre refflat chips med smak av ost, tomat och lök. Också en god smak, men jag är inte helt förtjust i den grova refflingen.

Fredagsmys och Maskrosbarn

Jag gissar att det är många familjer ute i vårt avlånga land som brukar äta chips som fredagsmys? Våga prova ett par nya sorter och kanske hitta nya favoriter. Skänk också en tanke till alla de barn som inte har det lika skönt i soffan (önskar att jag kunde omfamna alla 500.000 barnen och ge dem en avslappnad fredagskväll).

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

1 KOMMENTAR

Kommentera