RunStreak 200 är genomfört

-

Ytterligare 100 dagar har gått och det innebär att RunStreak 200 är genomfört. De första 100 dagarna hade jag gjort början av augusti, men det kändes så konstigt att bara sluta, så vi fortsatte.

Runstreak 100
RunStreak 100

Vi har inte bara sprungit RunStreak i sommar, utan även sommarens andra utmaning. LadängenEverest där vi sprang imål den 28:e september. Samma dag checkade vi av RunStreak 159.

Målgång LadängenEverest
Målgång i LadängenEverest och RunStreak 159

Dagarna går och helt plötsligt så kändes det nära till 183, dvs ett halvår. Det var också så lämpligt att 183 inföll på min födelsedag. Så häftigt ändå!

44 och ett halvår
RunStreak 183 på min 44:e födelsedag – det klart att jag sprang 4.4 km då

Och igår så sprang vi dag 200. Vi spetsade till löpningen lite, genom att tillföra en tävling. När vi sprungit drygt fem km och det var dags för mig att vända, då drog Daniel iväg på en ytterligare tre km-runda. Tävlingen bestod sedan i att han skulle försöka jaga ikapp mig på vägen hem. Mina ben var tyvärr inte på topp medan Daniels ben var på topp, så han kom ikapp mig då det var 2 km kvar hem. Vi sällskapade sedan hem igen och kunde gå i 200-målet tillsammans.

RunStreak 200 är genomfört
RunStreak 200 är genomfört
Två fingrar får symbolisera 200 RunStreaks
Daniels glädjeskutt
Daniel var så glad, så han tog ett glädjeskutt!
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelLinssoppa med kokosmjölk
Nästa artikelSagas svamppasta

2 KOMMENTARER

Kommentera