Ny upplevelse- & resepodd

-

Poddar är en bra grej. Att man kan göra samtidigt som man lyssnar på ett intressant ämne eller helt enkelt lär sig mera. Jag har tidigare skrivit om Poddar som jag lyssnar eller lyssnat på men nu måste jag få tipsa om en ny upplevelse- & resepodd.

Upplevelse- & resepodd Flying Dryden

Det är min sambo Daniel som efter ett tags funderande äntligen gjorde slag i saken och har startat Upplevelse- & resepodden Flying Dryden. Tanken är att han ska podda om hans och våra upplevelser som vi haft på våra resor, så kan ni få lyssna på dem medan ni är ute och går eller står i köket och fixar mat. Reseinspiration medan ni svänger ihop en spansk paella eller japansk sushi. Det passar väl utmärkt!

Tanken är som sagt att Daniel ska göra de flesta avsnitten själv, men jag kan redan berätta att mitt första gästavsnitt redan är inspelat och ligger på kö. Så när avsnittet med golf i Portugal kommer, så kommer ni att få lyssna på oss båda.

Upplevelse- & resepodd Flying Dryden

Så dagens bästa tips får bli att ni går in på valfri poddapp och söker efter Flying Dryden så ska ni få träff.

Och ang resor så är vi just nu ute på en ny resa. En resa i Europa där vi besöker två olika länder och transporterar oss på ett roligt sätt. Mer information om den här resan kommer i båda våra bloggar och Daniels podd längre fram. Stay tuned!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar