Fiskpinnewraps med hemmagjord remouladsås

-

Ett enkelt men riktigt gott mål middag kommer här. Perfekt för er som har påsklov och kommer in från en hel dag i skidbacken (lite avis på den detaljen faktiskt). Fiskpinnewraps med hemmagjord remouladsås låter mera avancerat än vad det är och du kan köpa färdig remouladsås om du inte har tid att göra din egen hemmagjorda.

Jag måste dock få slå ett slag för hemmagjord remouladsås. Saga gjorde det för första gången för ett par år sedan och det var verkligen jättegott! Så när jag ville göra denna rätt, så ville jag också göra så gott jag kunde. Jag hade redan en burk med lite picklad rödlök i kylen, så jag fyllde helt enkelt på med en slantad morot och lät allt stå framme ett par timmar under tiden vi gjorde annat. När jag skulle svänga ihop middagen så blev det lite hackande, men helt klart värt det med tanke på smaken.

Hemmagjord remouladsås

0,5 dl Majonnäs
0,5 dl Creme Fraiche
1 tsk Senap
Picklade grönsaker *
2 skedar bostongurka
1 tsk Kapris
Citronsaft
Salt & Peppar

* Picklade grönsaker:
1 Morot
0,5 rödlök
1-2-3 lag (dvs 1 del ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten)

Lägg morot och gurka i en 1-2-3-lag och låt stå en stund. Blanda röran och smaka av. Hacka sedan dina picklade grönsaker smått och blanda i din remouladsås. Smaka av.

Remouladsås hemmagjord

Fiskpinnewraps

8 fiskpinnar
4 tortillabröd
Isbergssallad
1-2 tomater
Remouladsås
Ev riven ost

Stek fiskpinnarna så de får en fin färg på båda sidor. Lägg ut tortillabröd och lägg först på salladsblad. Fortsätt med skivad tomat, fiskpinnar (vi tog två fiskpinnar per bröd), en rejäl klick remouladsås och avsluta eventuellt med riven ost. Vik ihop dina tortillabröd till fiskpinnewraps med hemmagjord remouladsås och njut! Så enkelt men också så gott!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar