En viral succé kommer här. En lunch eller lättare middag (allt beror ju på vad du fyller den med) är en proteinrik kesowrap. Jag har bara gett ett förslag på fyllning, men du kan ju använda vad du gillar bäst. Förutom att det är bra mat, så är det superenkelt att tillaga!
500 g keso
2 ägg
Ev 0,5-1 tsk mejram
Sätt ugnen på 175 grader och mixa keso tillsammans med ägg, tillsätt mejram om du har och om du gillar – annars kan du ta en annan krydda också. Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper. Bred ut smeten och sätt in i ugnen tills den blivit gräddad, ca 30-35 min. När kesobrödet är gräddat tar du ut plåten och låter allt svalna.




Under tiden hinner du förbereda fyllningen. Det här är bara ett förslag, du tar såklart vad du gillar att ha i din wrap.
Philadelphiaost grillad paprika
Sallad
Valfri skinka
Tomater
Bred ut philadelphiaosten över hela och sen sprider du ut sallad på hälften. Fortsätt med skinka och skivade tomater. Rulla ihop och rulla in i folie. Perfekt att ta med sig i picknickkorgen för nästa utflykt!


