Helgfrukost

-

Helgmornar är det något speciellt med. Att inte ha någon klocka ställd, att få sova tills man vaknar själv, att få vända sig om och krypa nära sin kära och få känna hans kropp nära min egen. Ibland somna om en stund till men ibland vakna till en skön dag. En lång och långsam helgfrukost, där man äter i lugn och ro. Fridfullt!

Ibland har jag mycket energi och kliver upp och bakar ett eget frukostbröd, beroende på ifall jag har alla ingredienser hemma också såklart.
Ibland tar jag en långsam morgon, men gör en omständlig frukost bestående av tex american pancakes (mina tjejers absoluta favoritfrukost).
Ibland ligger jag kvar i en varm säng och surfar ikapp på mobilen och sen kliver upp och äter en enkel frukost.
Ibland tar vi på oss kläderna och går in till stan hungriga. Vi har ett favorithotell där vi ibland lyxar på oss en frukost.

Oavsett är helgmornar och framför allt lördagsmornar såå sköna! Hela helgen framför oss och ett helt hav av tid att ägna åt precis vad vi vill göra.

Jag bjuder på en lördagsmorgon-frukostbild i februari, där det blev alternativ tre här ovanför. Jag låg kvar i den varma sängen och klev sedan upp för en enklare frukost. Enklare men ändå lyxig då vi hade bröd från ett lokalt surdegsbageri, lokala ägg från frigående höns i äggröran (gömd under osten) och apelsinjuice från bara pressade apelsiner. På bordet finns också vårfräscha tulpaner som jag tycker så mycket om. Bra morgon och bra frukost!

Helgfrukost

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar