Vårvintern

-

Nu har den börjat! Den underbara femte årstiden i Jämtland, som kallas vårvintern. Det är en stor anledning till att jag trivs såå bra i Jämtland, och inte riktigt kan tänka mig att flytta härifrån. Det får gärna ha varit kallt på natten så snön är bra, men på dagen så blir det ett par plusgrader och solen lyser med sina varma strålar. Bäst såklart ifall himlen är molnfri och att det är helg.

IMG_3030[1]

I söndags var vi ute och åkte långfärdsskridskor. Jag har hunnit med en tur tidigare i år, men kände mig ändå som Bambi på hal is i början. Isen var också sämst precis där i början, då den slits mest där det är mest folk.
Vi åkte i lagom takt och kände oss rätt nöjda efter fem km åkning, så vi vände. In i lite motvind, men inte så mycket att det var jobbigt på något sätt.

IMG_3039[1]

Avslutade utflykten med en halvtimme i Badhusparkens solstolar, där vi också fick sällskap av ett par kompisar. En kaffe och lite snack. Solglasögon och solen som värmer. Det är livskvalitet!

IMG_3038[1]
IMG_3050[1]

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar