Tips inför San Francisco

-

När man ska ut och resa så upplever jag att resan egentligen är uppdelad i tre delar. Dels i och med att man bokar. Förberedelserna och längtan efter att få åka iväg. Dels själva resan där jag försöker befinna mig där och då och uppleva så mycket jag bara kan. Dels efter resan då man får gå igenom sina bilder, berätta för kompisar osv. Om man räknar med alla tre delarna, så är en veckas resa egentligen flera månader lång! I det här inlägget kommer mina tips inför San Francisco:

För att förbereda sig för resan så är tips från andra resebloggare bra! Daniel som är resebloggare själv, har ofta stenkoll på de ställen vi ska resa till och om andra personer som varit där nyss. Upplevelser som är värda att uppleva och att han researchat bra priser på både flyg och boende. Ifall man inte har en så reseintresserad sambo som jag har, så finns många tips både på YouTube och resebloggar. Här ska jag tipsa om ett par som jag läste på inför vår resa:

Alex Hunter och Attaché visar i sin film olika klipp från San Francisco, bla så testade vi burgare från In N Out burger ett par gånger tack vare hans film. Det fanns bara tre menyer att välja mellan och här nedan har jag provat cheeseburger-menyn. Burgarna var väldigt goda! De kändes färska och fräscha på något sätt och med tanke på mängden människor som var inne i restaurangen hela dagen lång (över lunch så ringlade sig kön tom utanför restaurangen) så får de väldigt bra betyg.

innout Tips inför San Francisco

Även Burritos testades, på en äkta (?) mexikansk restaurang i Soreno. Han som såg ut som ägaren av restaurangen talade bra engelska, men den vi tror var hans mamma kunde inte så många ord engelska därav min gissning att de verkligen kom från Mexico en gång i tiden. Väldigt gott! Lite märkligt med de bruna bönorna som fanns med på tallriken längst bort, men de passade ändå in på något sätt. Vi blev så mätta så vi nästan rullade de 200m som vi hade hem till rummet.

burrito

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NmvHhTVsO7g]

Bloggen Ohdarling fick besök och där hittade jag bla glasstipset och såg till att vi provade Ghirardelli. De är en chokladtillverkare som tillverkar olika smaker av choklad men i deras lilla shop så kunde man också köpa glass med deras chokladsås i mängder. Slurp!

Ghirardelli

 

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar