Veganburgare

-

Vi kom hem sent en dag förra veckan och visste inte vad vi skulle äta till middag. En titt i frysen och jag hittade två veganburgare. Vi hade ett hamburgerbröd men kunde komplettera med två skivor franska. Och vad kunde vi ha till? Vi hade mogen avokado, tomat och ädelost förutom barbequesås och bearnaisesås (på flaska). För att komplettera ytterligare, så stekte vi ett ägg var. Så, en enkel men väldigt god middag på 20 min. Voilá!

2 veganburgare
2 hamburgerbröd (eller smörstekt franska funkar lika bra)
Tomat
Avokado
Ädelost (det går lika bra utan ifall man vill äta veganskt)
Barbequesås
Bearnaisesås (läs på innehållsförteckningen att du får en vegansk bearnaisesås)
2 ägg (det går lika bra utan ägg)

Stek burgare och bröd. Skär tomat och avokado i skivor och skär några bitar ädelost. Stek äggen valfritt länge (jag gillar då det är stekt vita men lös gula). Lägg burgaren på ett bröd, ringla på barbequesås och bearnaisesås. Toppa med ädelost, avokado och tomatskivor. Lägg på den översta brödbiten och servera de stekta äggen på sidan.

veganburgare

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar