Smakbox Inspiration

-

Smakbox Inspiration är den första boxen efter semestern (Smakbox skickas ut varannan månad) och de hintar vi fått via tex Instagram var att det skulle bli en box med just Inspiration för höstens ”omstart”. Att en stor del av svenska folket vill börja leva lite mera nyttigt igen och jobba bort ev semesterkilon. Jag var som vanligt nyfiken och spänningen att få öppna ett okänt paket är riktigt roligt.

Här kommer månadens innehåll i Smakbox Inspiration:
Rawchokladfabriken, rawchoklad Maca Guarana
Twining, Infuso Citron & Ingefära
Melitta, Natura kaffefilter
Cafégo, Bryggkaffe i tre olika smaker
Weetabix, Frukostflingor
Eat Natural Bar
Santa Maria, Kryddmixer – både kycklingtaco och fisktaco
Nobles Chickenbreast
Santa Maria, Indisk korma
Risenta, Bulgurblandning
Abba, Tonfisk
FAST, Protein pancake mix
NOA, Relax & Focus-dryck
Sprite, Sprite Zero
Gårdschips, Dippmix Lingon
Larssons, Delikatesschips

När jag skulle packa upp den här boxen, så fick jag hjälp av grannens katt Zelda. Vi är kattvakter ibland, så den här gången blev hon nyfiken och ville hon vara med.

Lite ny inspiration fick jag, och det är riktigt roligt att få nya produkter som man inte skulle ha köpt själv, men när man håller dem i handen så låter det lockande. I det häfte som följer med varje box, så finns också en del recept med resp produkt. Den jag är mest sugen att prova, är en glassefterrätt med chipsdipp…

Det beräknade priset kändes denna gång i överkant och knappast det jag skulle ha betalat i butiken för samma varor, men då jag betalar 199kr/box, så känns det ändå rimligt. Smakbox själva har uppskattat priset i butik till 453kr för hela boxen.

Smakbox Inspiration

Vill du prova på Smakbox? Gå in på Smakbox hemsida och skriv upp dig som prenumerant. Ange koden 4zk6s2 så får både du och jag rabatt. Ifall du är snabb och tecknar en prenumeration innan 31/8, så får du dubbel rabatt. 20% istället för 10%. Tack!

Ifall du vill veta lite mera om hur boxarna brukar se ut, så kan du kika in på mina två tidigare boxar. Smakbox Vårkänsla och Smakbox Firande.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar