Januari 2018

-

Dags för en månadssammanfattning, den första för i år. Januari 2018 har gått fort, jag vet inte riktigt vart hela månaden har tagit vägen?

Det var några slöa dagar precis i början av året. Även fast jag jobbade så var inte mina kunder riktigt igång, och jag hade ovanligt lugnt på arbetstid. Desto mera någon vecka senare när alla kunder vaknat till och krävde min uppmärksamhet samtidigt. Nåväl, jag gillar mitt jobb, så kunderna får gärna höra av sig.

Januari 2018 – ska första månaden fortsätta min trend i bloggen och dess statistik, och ta vid där 2017 slutade? Bloggen har faktiskt fortsatt att öka och jag har på nytt slagit månadsrekord. Så roligt att ni läser mina inlägg och så roligt att kunna följa statistiken mot slutet av månaden! Då jag har en tävlingsdj-el som sitter på min axel, så är det sista dagarnas statistik alltid mest intressant, för att se hur det går.

De två inlägg (ja, de hade exakt lika många visningar, och dessutom långt framför inlägget på tredje plats) som gick bäst under månaden, var min Soda Pop Drink – en godisdrink som smakar som de turkosa Soda Pop-godisarna. Det kanske får bli denna veckas fredagsdrink?

Januari 2018

Och min inlägg om Sötstark korvgryta. Att få en ny god middag att dryga ut veckan med, är populärt och nödvändigt. Att den dessutom innehåller falukorv och funkar jättebra i matlådan gör inte träffarna färre. Roligt! Har ni inte testat den, så gör det – den är godare än vad den låter!

Månadens snyggaste inlägg enligt mig själv var då jag gjorde både en blodapelsincheesecake och en Aperol Spritz samtidigt och att de matchade så snyggt i färg. Kanske kan de få ett uppsving inför någon annan månad? Otroligt goda var de båda två!

I övrigt under januari 2018? Jag och min sambo Daniel har sedan någon vecka kommit hem från vår semester till Mauritius. Vi var bara borta en dryg vecka, men hann få några dagars otroligt skön värme och solljus. Det kommer att komma inlägg om resan, men jag har inte hunnit sätta ihop något ännu. Daniel har hunnit skriva ett inlägg, så kolla in lite sköna bilder där. Ett litet smakprov nedan dock, utsikt från vår frukostmatsal:

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar