Smakbox-erbjudande

-

Jag vet att ni är många som läser om mina boxrecensioner och är nyfikna på olika boxar. Nu har jag ett Smakbox-erbjudande som nästan är för bra för att vara sant. Om ni använder min kampanjkod 4zk6s2 så får ni Smakbox Vårtecken till halva priset. 199 kr är originalpriset för en box, som kommer varannan månad. Men nu får ni alltså prova på en box med 50% rabatt och bara betala 99 kr. Priset inkluderar leverans fram till ditt utlämningsställe – så det tillkommer ingen frakt eller liknande.

Priset på produkterna i boxen brukar vara 50% av butikspriset för samma produkter men nu får ni alltså ytterligare 50% rabatt på produkterna. Läs mera i mitt inlägg om vad som var med i boxen, och sen går ni in på Smakbox hemsida och tecknar en prenumeration. Skriv in min kod 4zk6s2 i fältet för kampanjkod, så dras 50% bort från slutpriset.

Smakbox Vårtecken:

Smakbox-erbjudande

Just boxen Smakbox Vårkänsla är en extra bra box då Smakbox firar två år. En jubileumsbox alltså som du kan få för halva priset. Ett extra tjockt jubileumsnr i den receptfolder som alltid följer med i alla boxar och ni kommer att få dubbelt så många receptförslag den här gången. I boxarna kan innehållet variera en aning, så jag kan inte lova exakt vilka produkter som följer med din box om du beställer idag, men bilden ovan är det jag fick med i min box.

Dagens erbjudande gäller till och med den 15/5 2018 och gäller så länge lagret räcker, så passa på! Det är ingen bindningstid på boxarna, så det är ypperligt tillfälle att prova en box och känna efter ifall ni tycker precis som jag? Att en överraskningsbox med roligt innehåll är detsamma som att få en julklapp varannan månad.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelKycklingschnitzel med potatismos
Nästa artikelBlåbärsgröt

Kommentera