Julhandla på Matsmart

-

Ett inlägg med annonslänk

Julen närmar sig med stormsteg och det är så mycket en vill hinna med i mat- och bakväg. Förutom all mat som ska handlas, så kommer pengarna även att rulla på julklappar, så dagens bästa tips är att julhandla på Matsmart. Följ den här länken så kommer du dit direkt.

Matsmart’s idé är att minska matsvinnet och att kunna sälja utgående produkter 20%-90% billigare än i din vanliga affär. Och inte bara utgående produkter, utan även sådana där leverantören bytt logga eller utseende, men att produkten fortfarande är densamma. Jag vet tex att de säljer superbilligt halloweengodis de här dagarna. Godiset har lång hållbarhet kvar, men det är knappast någon som köper godispåsar där det är tryckt Halloween över hela framsidan nu när det närmar sig jul?

De har såklart inte allt men ändå en hel del, som kan komplettera annan handling. Det skiljer sig också i produkter från gång till gång, då de inte har ett bestämt lager.

Julhandla på Matsmart

Jag handlade på deras sida förra veckan och fick hem saffranspåsar till ett billigt pris, jag kompletterade med bakplåtspapper som går i mängder hemma hos mig och köpte hem en hel platta med julmustburkar. Bland annat.

Julhandla på Matsmart

Julhandla på Matsmart

Julhandla på Matsmart

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar