Matsmart till skolavslutningen

-

Innehåller annonslänk

Jag gissar att vi är väldigt många som har flera kommande kalas i sommar. Studenten, konfirmationen och ett par födelsedagar kanske? Så är det för mig och jag passar på att handla matsmart till skolavslutningen.

Att handla matsmart gör jag via hemsidan med samma namn, om du klickar här så kommer du direkt dit. Och skulle du handla via min länk, så tjänar även jag några kronor. På att du får göra en bra affär – det låter väl bra? Jag är alltså inte sponsrad, men tjänar en slant om du också handlar.

Senast när jag handlade från Matsmart, så fick jag hem det här:

Matsmart till skolavslutningen

För bara 545kr, inkl frakt. Jag tycker att det är så bra. Dels för min egen plånbok, att spara pengar på det jag ändå kommer att använda. Men även för att stoppa matsvinn och att värna om miljön.

Det här innehöll min låda:

1 platta Trocadero
6 burkar Fanta
6 burkar CocaCola
10 småpåsar müsli (till Daniel som ibland äter mellanmål på jobbet)
1 burk timjan – håller för evigt
1 tub majonäs
4 förp majs Go Green – till fredagstacos varje vecka
1 förp Pretzel sticks – bara för att jag är nyfiken
1 förp müsli
2 förp knäckebröd
1 förp riskakor
1 förp mjukt fröbröd Kung Markatta
2 påsar rostade pumpakärnor – så gott snacks!
1 tandkrämstub – det går alltid åt
10 Daim Lakrits – provat mina daimsnittar?
2 rör Singoalla – så enkelt att ta fram vid oväntat besök
4 förp Finger-kex – alla barns favoritkex
1 6-pack tuggummi – Både Saga och Daniel är storkonsumenter
10 veganska ekologiska frukt- och nötgodis – till mina golfrundor i sommar
1 förp gul marsipan – ett kommande inlägg

Vissa av produkterna har ganska kort datum till bäst före. Men dels tänker jag prioritera dem, men sen håller de allra flesta produkter längre, eller tom mycket längre än bäst före-datumet.

Jag vill vara med och rädda vår jord och ett bra sätt är att minska matsvinnet. Om du också vill hjälpa till, gå in på hemsidan och kolla ifall det är något du ändå skulle köpa – som du kan få till 20-90% billigare pris.

Oftast kan jag tycka att jag får plocka, plocka och plocka för att komma upp i fraktfria 500 kr, men gå ihop med en kompis istället då? Vi kan vara flera som hjälps åt att rädda vår jord och göra en bra affär på samma gång. Och passa på att handla matsmart till skolavslutningen.

Matsmart till skolavslutningen
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar