Sommarvaror på rea

-

Innehåller annonslänk

Jag gissar att ni är rätt många som går på semester eller kanske har någon vecka kvar. Då måste jag få tipsa om hur du enkelt kan köpa sommarvaror på rea. Med sommarvaror så menar jag såklart mat eller tillbehör.

Jag handlar då och då på Matsmart, helt enkelt för att jag både vill minska matsvinnet och köpa bra varor samtidigt som jag köper dessa varor till ett mycket bättre pris. Du hittar till Matsmart via den här länken. Och skulle du handla via min länk, så tjänar även jag några kronor. På att du får göra en bra affär – det låter väl bra? Jag är alltså inte sponsrad, men tjänar en slant om du också handlar.

Matsmart’s idé är att minska matsvinnet och att kunna sälja utgående produkter 20-90% billigare än i din vanliga affär. Och inte bara utgående produkter, utan även sådana där leverantören bytt logga eller utseende, men att produkten fortfarande är densamma. Det kan också vara så att leverantören har producerat mer än vad om efterfrågas, och då säljs det billigare på Matsmart. Allt för att slippa kasta riktig mat.

De har såklart inte alla varor men ändå en hel del, som kan komplettera annan handling. Det skiljer sig också i produkter från gång till gång, då de inte har ett bestämt lager.

Sommarvaror på rea

Sommarvaror på rea

På sommaren går det åt betydligt mera dryck, så den här gången satsade jag på både saftflaskor och ett flak läsk. Enkla kex att ta till på sommarfikat men även veganska Earth Bite’s att kunna äta en energibar på golfbanan. När jag ändå skulle handla så ville Daniel köpa ett paket träningsbars och ett par paket granola som har jättelång hållbarhet. Även ett nagellack och tre riktigt goda godispaket slank med av en händelse.

Sommarvaror på rea

Det här paketet kostade mig 522kr skickat till mitt utlämningsställe och då har jag tjänat flera 100-lappar jämfört om jag skulle ha köpt det i en vanlig butik.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar