Middag från Hungrig.se

-

Igår när min dotter fyllde 15 år, så väckte vi henne som vanligt med fika på sängen och presenter. En ledig dag då hon fick göra vad hon ville och sen erbjöd jag middag från Hungrig.se.

Hungrig.se är en tjänst där du kan beställa mat från flera olika vanliga restauranger, inte bara pizzerior eller kebabrestauranger. Saga och hennes kompis fick välja vilken typ av mat de var sugna på och sen gjorde jag en beställning.

Vi valde att beställa en mixad grillad middag á 800 gram (vilket skulle räcka till oss alla fyra) från Bashiras Kitchen och valde strips och en murkelsås. Jag valde också till sötpotatisstrips vilket jag tycker är helt otroligt gott! Sen betalade jag och tryckte på Skicka-knappen. Fick bekräftelse från restaurangen och en klocka började räkna ner.

Enligt hungrig.se så ska maten levereras på 40 min inom deras upptagningsområde. På dessa 40 min så hann jag istället duka fint och även göra en hemmagjord bearnaisesås.

Middag från Hungrig.se
Hemmagjord bearnaisesås

Efter 30 min så ringde det på dörren och vi fick vår mat levererad. 10 min innan alltså, vilket ger ett mycket bra betyg (hungriga som vi var)!

Middag från Hungrig.se
Inte så charmig i den här formen men…
Middag från Hungrig.se
…betydligt charmigare här.
Middag från Hungrig.se
Även två sorters strips och murkelsås

Jag flyttade över köttet till en snyggare tallrik och ställde fram allt på bordet. Riktigt gott och fastän vi var riktigt hungriga så åt vi inte upp riktigt allt kött. Det här är något jag kommer att prova igen.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelFisk med äggsås
Nästa artikelReko Ring i Östersund

Kommentera