Iskaffe från TikTok

-

Influenserna från vart en får inspiration ifrån ändras genom tiderna. I år var (nog? minns inte ens ifall jag köpte någon ifjol?) första året jag inte köpte någon bok alls på bokrean – då information i tryckt form inte är lika intressant längre. Och förändringen går vidare. Saga kom hem och ville göra bjuda mig på iskaffe från TikTok (TikTok är en app som ungdomarna använder idag, att sjunga/dansa till musik och göra ett statement).

Då det var vid middagstid, så ville jag inte ha koffein – men det löste vi genom att använda koffeinfritt snabbkaffe. Gör så här för en portion:

2 msk kaffepulver (med eller utan koffein)
2 msk socker
2 msk vatten

Mjölk
Is
Ev kakao att pudra över

Börja med att blanda ihop kaffepulverblandningen. Ifall du inte vill ha din islatte på en gång, så kan den också stå ett tag.

Mät upp isbitar och sen mjölk i ett glas och skeda i av kaffepulverblandningen. När du skedat i hela portionen, ta en lång sked och rör om. Pudra ev över lite kakao på toppen.

Iskaffe från TikTok

Klart och redo för servering! Iskaffe från TikTok gjorde entré i mitt liv och var en god kaffedrink!

Iskaffe från TikTok
Iskaffe från TikTok
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera