Råkräm till sommarens efterrätter

-

Istället för att bara vispa vanlig grädde, så kan ni göra en råkräm till sommarens efterrätter. En annan smak än vispad grädde såklart och det är gott att bryta av med något annat.

Jag valde att servera den till en rabarberkaka och fick mycket gott beröm för både kakan och råkrämen. Rabarberkakan kommer i morgondagens inlägg (eller lördag? ni brukar gilla mina fredagsdrinkar, så det kanske får bli en sådan imorgon) så en liten cliffhanger idag.

Råkräm till sommarens efterrätter

Råkräm för fyra personer:

2 äggulor
2 msk strösocker
1 msk vaniljsocker
2 dl vispgrädde

Gör så här:
1. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker fluffigt.
2. Vispa grädden rätt fast.
3. Vänd ner äggvispet i grädden. Färdigt!

Så otroligt enkelt och gott är det att göra råkräm till sommarens efterrätter.

Råkräm till sommarens efterrätter
Råkräm till sommarens efterrätter
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar