GT med olika tonics

-

GT, eller Gin & Tonic, kan smaksättas på olika sätt. Både genom att tillsätta annat i glaset, såsom min GT med gurka och svartpeppar, men det går också att servera GT med olika tonics.

Är det någon skillnad på tonics kanske du tänker? Ja, det tycker jag absolut. Dels föredrar jag att köpa mindre flaskor tonic så att alla drinkar får tonic med kolsyra. Istället för att köpa en pet-flaska ena helgen som en återanvänder helgen därpå, då kolsyran försvunnit. Men sen finns det lite olika smaker på dessa små flaskor också.

Schweppes tonic
Ifall ni inte är så många som ska dricka GT, så satsa på en godare tonic, så kolsyran räcker till alla
GT med olika tonics
Några olika smaker på tonic. Testa gärna en ny nästa gång.

Senast testade vi en tonic med Cola-touch som bryter igenom lite lagom. Det smakar fortfarande GT men en liten liten smak i bakgrunden. Gott tycker jag!

GT med olika tonics
GT med olika tonics
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera