Firebapple som fredagsdrink

-

Firebapple är som ni kanske förstår en blandning mellan Fireball och äpple. En fredagsdrink som smakar kanel och äpple alltså. Riktigt god och en drink jag gärna dricker igen. Ett plus också för att det är få ingredienser i drinken. För ett glas:

4 cl Fireball
8-12 cl Äppeljuice
1 cl Citronjuice

Fyll ett glas med is. Tillsätt alla ingredienser och rör om. Garnera ev med med äpple och en kanelstång.

Firebapple
Firebapple

Vi gjorde drinken häromkvällen när åskan dundrade förbi, men då vi kunde sitta på vår inglasade balkong så kunde vi njuta av både drink och åskblixtarna. När blixtarna ebbat ut så utmanade jag Daniel på ett parti Yatzy.

Firebapple Yatzy
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelCafé Hara Ångbåtsbrygga
Nästa artikelSaga fyller 18 år

Kommentera