Passoa Sour som fredagsdrink

-

Idag kommer ett sent inlägg, men jag hade ingen i bagaget utan var tvungen att blanda en kvällsdrink till Daniel och mig själv först. Och Daniel skulle komma hem med kvällståget från Stockholm. Ja, ni fattar, en sen kväll med en god Passoa Sour som fredagsdrink.

Receptet har jag hittat inne hos Drinkoteket, men ni hittar min samling Sour-drinkar här.

6 cl Passoã Passionsfruktslikör
4 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
2 cl Äggvita
Is

Häll ner alla ingredienser förutom is i en shaker. Börja med att torrskaka – det vill säga skaka shakern utan is. Detta gör att äggvitan blandar och skummar sig bättre.

Fyll sedan upp shakern med is och skaka igen tills drinken blivit kall. Sila upp drinken i ett glas och garnera på valfritt vis.

Passoa Sour som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar