Hemmagjord remouladsås

-

Saga var med mig och handlade igår och vi hittade färsk torskfilé på kort datum och bra pris. Hon lovade mig att hon skulle laga till den idag och det gjrode hon med bravur! Såå lyxigt att ha en dotter som går Restaurang & Livsmedel tredje året! Bland annat gjorde hon hemmagjord remouladsås som var den godaste remouladsås jag någonsin smakat! Mums!

Då Saga inte har berättat några mängder av varje ingrediens (och nu när jag skriver har hon dragit på bio, så jag kan inte fråga heller), så får det bli på en höft.

0,5 dl Majonnäs
0,5 dl Creme Fraiche
1 tsk Senap
Citronsaft
0,5 Finhackad rödlök
Picklade grönsaker * (funkar också med bostongurka eller finhackad ättiksgurka)
1 tsk Kapris
Salt & Peppar

Picklade grönsaker:
1 Morot
5-6 cm Gurka
1 färsk Chili
Ev 3 enbär och 3 kryddpeppar

Lägg morot och gurka i en 1-2-3-lag och låt stå en stund. Blanda röran och smaka av. Hacka sedan dina picklade grönsaker smått och blanda i din remouladsås. Smaka av.

Servera till friterad torskfilé alternativt vanliga klassiska fiskpinnar. Allt blir nog godare med hemmagjord remouladsås på sidan.

Hemmagjord remouladsås
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar