Chilicheese med jalapeño

-

Jag har snöat in lite på chilicheese med jalapeño som är enkelt gjorda i krustader. Idag hade jag ingen jalapeño-ost utan tog istället en mozzarella mjukost och sen la jag en bit jalapeño ovanpå. Gott gott!

Valfri mängd krustader
Mozzarella mjukost grillad paprika
Riven parmesan (eller valfri riven ost)
Bitar av jalapeño – skivad grön chili

Sätt ugnen på 200 grader och ställ ut valfri mängd krustader i en ugnssäker form. Tryck ut drygt halva krustaden med mjukost och toppa med riven ost och en bit jalapeño.

Sätt in i ugnen 5-10 min, vakta lite så de bara hinner smälta. Ta ut och låt svalna några minuter (tips – de svalnar fort i minusgrader ifall du har möjlighet att ställa ut formen).

Smaska på chilicheese med jalapeño till fredagsdrinken.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar