Salamirosor till plockbrickan

-

Att ställa fram en plockbricka tillsammans med valfri dryck kan förgylla vilken kväll som helst! Alla blir väl glada av lite gott småplock? För att göra fatet extra snyggt så kan man göra salamirosor till plockbrickan. Fungerar såklart lika bra med annat än salami, men det var mitt första förslag.

Skivad salami (jag hade ca 20 skivor, men rosen blir ännu tätare med fler skivor)

Ta fram ett glas och din skivade salami. Ta skiva för skiva och lägg runt kanten på glaset – runt runt. När skivorna tagit slut, så vänder du helt enkelt glaset upp och ner mot ditt uppläggningsfat. Så enkelt och såå snyggt med salamirosor till plockbrickan!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar