Restaurang Basta i Östersund

-

För någon vecka sedan så besökte vi nya Restaurang Basta i Östersund. En italiensk restaurang som finns i några städer i Sverige och som öppnade i början av november i Östersund. Det har varit hårt tryck så det har krävts bokning för de populäraste dagarna i veckan, men den här gången fanns det plats. Det kanske underlättade att vi försökte på en söndag.

Vi fick ett bord och gjorde en beställning. Medan vi väntade så passade jag på att se mig omkring. Det är en lite annorlunda inredning, inte helt igenom snygg – men helt igenom enhetlig och att det andas party! Vilket kanske är det som gjort att restaurangen sticker ut en aning. På ett positivt sätt alltså.

Jag valde pizza denna gång, kanske mest för att jag hittade en pizza med getost, salami och valnötter. Riktigt goda smaker!

Daniel var istället mera sugen på en pasta med kyckling och pinjenötter. En lite spicy men en god och krämig pasta

En mysig söndagkväll med god mat och jag kände direkt att: Hit kommer jag tillbaka! Kul med något annorlunda och det stödjer jag gärna.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar