Enkel rostbiffswrap

-

Ibland behöver det inte vara så omständligt att få i sig en snabb lunch. Jag handlade häromdagen och hittade en liten bit rostbiff på kort datum och till riktigt bra pris. Jag köpte, åkte hem och satte in rostbiffen i ugnen. Efter en dryg timme hade rostbiffen nått 55 grader och jag tog ut den och fixade en enkel rostbiffswrap till lunch. Perfekt snabbmat och väldigt gott!

Hela receptet är lite på en höft. Om ni vill lägga till mer än bara sallad i er wrap – gör det! Om ni vill addera ost i någon form – gör det! Addera någon frukt för att få in lite sötma – gör det! Jag ville mest visa hur enkelt det är att servera god mat snabbt. Snabbmat behöver inte bara betyda hamburgare eller korv, utan kan vara en enkel rostbiffwrap också.

1 bit rostbiff – tillaga enligt receptet

Tortillabröd
Färskost eller creme fraiche
Sallad
Skivor av rostbiff
Majonnäs
Peppar

Tillaga rostbiffen först – det går att göra dagen innan eller samma förmiddag

Lägg ut ett tortillabröd och smöra det med färskost eller creme fraiche. Lägg på valfri sallad och skivor av rostbiffen. Ringla över majonnäs och lite peppar. Vik ihop din rostbiffwrap och njut av en snabb och enkel lunch.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar