Tropisk frukt som fredagsdrink

-

Fredag och fredagsdrink, det har väl blivit en tradition för fler än mig? Jag kan se att många är nyfikna iaf. Denna vecka bjuder jag på tropisk frukt som fredagsdrink. Inte tropisk frukt som i bara frukterna, utan tropisk frukt från olika flaskor. Riktigt god drink om jag får säga det själv. Inte så alkoholstark men det gör ingenting.

3 cl Bananlikör (Crème de Banana)
3 cl Kokoslikör (Malibu)
9 cl Apelsinjuice
Sodavatten
Is

Mät upp alla tropiska frukter i en shaker och skaka drinken kall tillsammans med is. Häll upp på snygga glas och fyll upp med sodavatten. Jag valde att servera med chilinötter denna gång.

Tropisk frukt som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar