Årspremiär i skidbacken

-

Som ni vet så fick vi godkänt på vårt slutsamråd den 18:e augusti 2023 (även fast vi inte riktigt var klara) och kunde därmed flytta in i vår lägenhet i Funäsdalen. Hösten har rasat iväg och vi har jobbat med att bo in oss och få det som vi vill ha det – med allt ifrån gardinskenor och trappmattor (efter att jag ramlade i trappan) till att isolera vattenrören i vår och grannarnas krypgrund. Men idag så gjorde vi faktiskt årspremiär i skidbacken! Och vi fick testa på livet med ski in/ski out-läge på vår lägenhet.

Så lyxigt att kunna dra på sig pjäxorna hemma i hallen, greppa skidor och stavar och sen knata iväg 180 meter till liften. Vi hade säsongskortet färdigt i jackan, så vi kunde bara klicka på skidorna och åka igenom grinden.

Jag har bara åkt skidor i Funäsdalen en gång, vilket också var flera år sedan, så jag känner att jag måste lära mig ett nytt skidsystem. Vilket känns jätteroligt! Det är en del av varför vi valde att köpa en lägenhet här, för att enkelt kunna upptäcka Härjedalen.

Dagen till ära gjorde jag dessutom premiär på mina nya skidor! Så snygga skidor, så jag har längtat efter att få åka med dem! Lite ovant, men vi ska bli kompisar och få många sköna åk tillsammans!

Nya skidor

Vi åkte pist efter pist i en och en halv timme, sen kände vi oss ganska nöjda för den här gången. Vi hade börjat frysa lite, bli lunchsugna och hey – vår lägenhet ligger ju bara 180 m bort. Så skönt (och billigt) att kunna gå hem för att äta lunch och få drälla med skidgrejorna bäst man vill.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pizza på ett kick

Kycklinggryta med dadlar

Den klassiska ananaspajen

MarryMe kycklinglasagne

Populära kategorier

Lämna ett svar