Slut på RunStreak för denna gång

-

Glädjen är, och har varit under en längre tid nu, stor då vi fått tillgång till vår lägenhet i Funäsdalen. Vi har köpt ut konkursförvaltaren och vi köpare har gjort den sista finputsningen inför slutsamrådet själva. Så idag körde jag flyttlasset från Östersund till Funäsdalen och vi flyttade in både matbord, stolar och soffa. Plus ALLA smågrejor man behöver. En av alla gånger jag skulle gå nerför den branta trappan så halkade jag och rasade ner för trappan. Mitt högerknä vreds utåt och det smärtar stort. Därför är det slut på RunStreak för denna gång och gissningsvis ett tag framöver.

Viste3 lgh 11

Förutom att det gör väldigt ont i mitt knä så är det min RunStreak som smärtar mest. Jag har sprungit varje dag i snart 3,5 år (förutom då vi gick upp på Kilimanjaro i oktober 2022) så det känns snöpligt att tvingas sluta springa.

Men men, nöden har ingen lag sägs det, så jag ska vila mig i form igen. Låta svullnaden lägga sig och sen köra rehab. Jag kommer att komma igen, var så säkra!

Uppdatering fredag

Efter en delvis smärtsam natt (jag hittade en ställning som funkade, men så fort jag ville vända mig så gjorde det skitont) så tog jag ändå kontakt med sjukvården här i Funäsdalen. De hade akuttider som jag kunde åka in till och jag fick snart träffa en läkare och även få knäet röntgat. Det är inget skelett som är trasigt och inga flisor, så bara mjukdelar som fått sig en törn. Rekommendationen är aktiv vila och även söka en sjukgymnast för bra övningar. Inom ett par veckor så borde jag vara märkbart bättre igen.

Såå skönt att få höra ändå! Igår var jag så ledsen då jag såg framför mig hur kommande skidsäsong gick om intet – nu när vi precis flyttat in i vår nya lägenhet på gångavstånd från liften.

Jag är också tacksam för svensk vård! De är snabba (i alla fall på en liten ort) och duktiga. Att akut få träffa en läkare, få knäet röntgat och få en bedömning på mindre än två timmar är fantastiskt!

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar