MumsMums-veckan

-

Det var inget som jag visste fanns – förrän jag började på Ascendo i slutet på förra året. MumsMums-veckan som pågår från onsdag andra veckan i februari till onsdag tredje veckan i februari – åtta dagar alltså.

En kollega dukade upp en hel korg med MumsMums, och det var bara att ta så många man ville ha. Han skulle fylla på så att det alltid var fullt i korgen. Jag gillar MumsMums, men tänker väl att det ska räcka med en om dagen. Vi får se, åtta-dagar-veckan är inte slut ännu…

MumsMums-veckan

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar