Berlin hemresan

-

Efter en väldigt bra och skön helg i Berlin, så skulle vi åka hem på måndagen. Jag hade glömt att stänga av ljudet på telefonen, så jag vaknade av att den pep till kl 01.31 där vi fick veta att flyget mellan Arlanda och Östersund var inställt. Jaja, jag somnade om efter att jag stängt av ljudet och sov vidare till morgonen. Men när vi vaknade och läste mera, så var även flyget mellan Berlin och Arlanda inställt. Suck!

Vi åkte ner på fredagen precis innan SAS-piloternas strejk och trodde hela helgen att det skulle ha löst sig innan vi skulle hem. Där på måndagsmorgonen så kollade vi lite snabbt vad vi hade för alternativ, och gick samtidigt ner och åt frukost. Att kolla hur fort vi kunde ta oss ut till flygplatsen innan vi vågade boka något nytt. När vi satt oss på (lokal)bussen ut till flygplatsen, så bokade vi – då visste vi att vi skulle hinna.

Det blev SAS igen, men denna gång från Berlin – Oslo, och sedan vidare upp till Trondheim. Från Trondheim så blev det tåg sista biten, hem till Östersund. Det blev nästan 4000kr/per person extra kostnad för oss, så det känns rejält surt, men å andra sidan så kunde vi komma hem. Tråkigt slut på en annars väldigt bra helg.


Lite tröst i form av TaxFree-godis fick förgylla flygresorna den här gången. Det kan ju faktiskt vara så att Maltesers är de godaste godisarna av alla. :)


Vi kom fram till Hell inför sista tågresan hem över fjällen, och det kändes som ett ovanligt passande namn för dagen.


Avstigning i Storlien för att byta tåg och tågoperatör. Här har jag sovit som en klubbad säl i en knapp timme, vilket var otroligt skönt. Komma bort från Hell liksom…


Home sweet home! Sista promenaden hem var bara skön. En dryg km där vi fick sträcka ut våra kroppar innan vi till slut låste upp dörren hemma.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar