Sommarfest

-

Jag har nyss kommit hem från årets sommarfest. Den begav sig i huvudstaden med min arbetsgivare och det var roligt att få träffa en större skara av mina kollegor samtidigt.

Vi lämnade Östersund kl 09.45, vilket nog var första gången jag flugit så sent från Frösön på en arbetsdag. Mycket skönt att åka till Stockholm med en smärre sovmorgon i bagaget, istället för tvärtom åka med fakiren (öknamnet för det tidigaste flyget) och vara tvungen till extratidig morgon. Bra start alltså!

Vi kom fram till kontoret, men gick nästan direkt iväg för att få någon lunch i oss. Vi hamnade på Centralstationen, och den italienska restaurangen Asso di Quadri. Grabbarna åt rostbiff men själv tog jag lax. Stora och goda portioner dök upp och vi åt oss mätta.

Fil 000 (3) Fil 000 (4)

På kontoret så fick vi lite bubbel, jordgubbar och chips medans vår VD pratade en stund. I och med att vi gick ut, fick vi också en goodiebag att ta med till bussen. På bussen så öppnade vi vår lilla skumpa, åt en wrap och sjöng alla fotbollssånger vi kunde komma på. Vi var på väg ut till Djurgården och Rosendals Värdshus. Fotbollsmatchen Sverige – Italien slutade tyvärr 0-1 i årets EM.

Fil 000 (5)
Första gången jag druckit bubbel i en buss :)

Vi fortsatte eftermiddagen ute på gräsmattan med en femkamp. Vi delades in i 10 lag och tävlade ett par timmar i sommarvärmen. Prognosen var molnigt och förmodligen regn, men istället var det solsken och lagom varmt. Mycket bra! Mitt humör blev ännu bättre sedan vid prisutdelningen, då det visade sig att bästa laget hade vunnit. Dvs mitt lag! ;)

Fil 000 (7)

Dags att ta plats vid borden, och där blev placerade med olika fotbollsstjärnor på korten. Bord Ronaldo hamnade jag vid och några riktigt trevliga bordskamrater. Middagen var en grillbuffé och den var mycket god. Ett par olika cole-slaw’s, grönsaker i olika form, korvar i olika smaker, kycklingspett, grillat kött och 5-6 såser. Efter varmrätten, så fanns ett ostbord att förse sig av och också ett frukt och bakverksbord. Gissa om alla åt sig mätta efter att ha tagit om både en och två gånger. Mums!

Fil 000 (6)
Innan allt var uppdukat, men här satt vi närmare 90 pers en timme senare.

Kvällen avslutades med discodans inomhus och regn utomhus. Vad bra planerat av vädergudarna! Jag var långt ifrån sist från festen, utan åkte hem vid 00-snåret. Otroligt skönt på lördagsmorgonen, att jag sovit lite mera än de andra. Jag har insett att det väldigt sällan är värt att hålla ut de där extra timmarna, utan istället komma hem i hyfsad tid och få en bra dag dagen efter.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar