Polly Mint

Hittade en nyhet när jag var iväg och handlade. Polly Mint.

Polly har alltid varit en favoritgodis hos mig, och jag gillar verkligen Polly Rocks som kom för några år sedan – hoppas den får vara kvar. Den här skulle annars kunna bli den nya favoriten – riktigt goda alla smakerna! De nya smakerna är alltså Polka, Päron och sen den ”gamla vanliga” Mjölkchokladen. Polka och Päron får bli mina favoriter i den här påsen.

Polly Mint

2 thoughts on “Polly Mint

  1. Älskar oxå Polly och de svarta i rocks påsen är min favorit, gillar även polly bilar. Sa just vid middagen idag att vi skulle testa den här till helgen… får se om jag kan hålla mig ända till dess 🙈 /Linn

    1. Vad kul att du också gillar Polly! Min favorit i Rocks-påsen är när man får ta en citron och en lakrits samtidigt i munnen 😉

Kommentera